Alle informatie over zorgverzekering voor expats

Houdt u zich bezig met het thema ziektekostenverzekering in Duitsland?

De Duitse gezondheidszorg is erg omvangrijk en biedt u ondersteuning voor het geval u ziek wordt. Iedereen die in Duitsland werkt betaalt premie voor een zorgverzekering en draagt zo zijn deel bij aan de gezondheidszorg – daarmee is hij of zij verzekerd in geval van ziekte.

Wat dat concreet voor uw situatie betekent en waar u op moet letten, leggen wij u graag uit.

Wij geven u persoonlijk advies

Bij de Siemens-Betriebskrankenkasse profiteert u van ons ruime serviceaanbod. Uw persoonlijke klantadviseur gaat heel individueel in op uw actuele situatie en staat u op elk moment met raad en daad terzijde – uiteraard ook in het Engels.

Wij begeleiden u en uw gezin bij alle vragen rondom gezondheid – en helpen u bijvoorbeeld ook bij het vinden van het juiste ziekenhuis of de geschikte medisch specialist. Welke vragen u ook heeft met betrekking tot zorgverzekering en ongeacht de beslissingen die u moet nemen op het gebied van zorg: wij staan naast u. 

 • U persoonlijke klantadviseur
  Met uw SBK-klantadviseur heeft u van het begin af aan een professional aan uw zijde. 
 • Engelstalig advies
  Niet alleen in het begin, ook op lange termijn profiteert u van de bijzonder praktische service van SBK.
 • Thuis in het buitenland
  Profiteer van onze waardevolle ervaring op het gebied van sociale verzekeringen, die wij in de loop van vele jaren hebben opgedaan als begeleiders van het wereldwijd actieve concern Siemens.
 • Tijd winnen
  Wat betreft zorgverzekering verzorgen wij alles van A tot Z - zo kunt u zich volledig concentreren op uw nieuwe professionele uitdagingen.

Anja Büchner, SBK-vakdeskundige

 

"Op ons kunt u rekenen! Wij geven u uitgebreid advies over alle aanbiedingen en diensten. En samen met u vinden wij gegarandeerd voor u de passende oplossing."

Onderscheidingen

SBK is een van de beste zorgverzekeraars van Duitsland en wordt door klanten en deskundigen regelmatig onderscheiden!