Zekerheid vanaf het begin – welkom bij SBK!

De perfecte ziektekostenverzekering voor u.

Wij willen er zijn er voor anderen – en dat heeft een lange traditie bij Siemens Betriebskrankenkasse (SBK). Deze werd meer dan 100 jaar geleden opgericht voor de medewerkers van Siemens, en tegenwoordig zijn we meer dan een miljoen verzekerden van dienst. Inmiddels behoren niet alleen Siemens medewerkers tot onze klanten, maar ook medewerkers van andere bedrijven, en zelfstandigen en studenten.

Dankzij onze jarenlange ervaring in Siemens-vestigingen over de hele wereld profiteren onze klanten van een hoge mate van internationaliteit. Daarom zijn wij voor veel mensen die voor werk of voor een opleiding naar Duitsland komen een moderne en aantrekkelijke partner in gezondheidszaken.

Veel extra's, goede dienstverlening.

Wij stellen het welzijn van onze klanten altijd centraal, helemaal volgens ons motto 'Sterke dienstverlening. Heel persoonlijk.' Concreet betekent dit: dat u profiteert van vele dekkingen bovenop wat wettelijk verplicht is. Zo vergoeden wij bijvoorbeeld bij de meeste reisvaccinaties een groot deel van de kosten. Ook kunt u kiezen voor bepaalde alternatieve behandelingen en speciale preventieve onderzoeken. 

U krijgt bij ons een persoonlijke dienstverlening, op een manier die in Duitsland best uniek is. Vanaf de dag dat u zich aanmeldt bij SBK beschikt u over een persoonlijke klantadviseur, die zich voor u inzet en de beste oplossing voor u vindt. Welke vraag u ook heeft: van uw klantadviseur krijgt u snel en deskundig antwoord. En dat geldt ook voor uw huwelijkspartner en uw kinderen. 

Wij staan altijd voor u klaar.

Als SBK-klant kunt u rekenen op een hoge mate van zekerheid. Die is gebaseerd op onze sterke financiële positie en rond 100 van onze vestigingen met meer dan 1500 medewerkers – zodat u altijd en overal op snelle ondersteuning van ons kunt rekenen.

Maak de beste keuze voor u en uw gezin – kom bij SBK. Wij willen graag met u kennismaken! 

 

U spreekt nog niet perfect Duits? Als het erop aankomt, staat ons Engelstaligteam voor u klaar.